ACTROS ALL INCLUSIVE
Ofertă specială Actros

ACTROS ALL INCLUSIVE

Urmărește ofera verii!

Nu doar vacanța ta din vara aceasta are totul inclus, ci și camionul Mercedes-Benz Actros: pachet COMPLET de service și o rată lunară de 1.599 euro, în sistem de finanțare de tip credit, pe o perioadă de 36 de luni.

Campania include modelul Actros L 1848 LS - înălțime normală de cuplare, cu contract de service Mercedes-Benz Complete pe 3 ani. Camioanele sunt dotate cu pachet aerodinamic ce include paravânturi laterale, deflector pe cabină și panouri aerodinamice între roți, pachet complet lumini LED, climă în staționare, AC automat, precum și pachet sisteme de siguranță.

Cabina înaltă BigSpace îndeplinește cele mai înalte standarde de confort la conducere, fiind prevăzută cu MirrorCam și Multimedia Cockpit interactiv. Designul modern, ergonomic si practic al cabinei oferă șoferului cele mai bune condiții de muncă și locuit. 

Model Rată lunară
Actros L 1848 LS 1.599 euro

Pachetul de service Mercedes-Benz Complete oferă o acoperire completă pentru autovehiculul dvs, în rețeaua internațională de parteneri autorizați Mercedes-Benz Trucks*.

Pachetul extins de servicii include toate lucrările de service și piesele de uzură**.
În campania „Actros All Inclusive”, pachetul Complete este calculat pentru o perioadă de 36 luni.

Specificațiile camioanelor Actros L 1848 LS din campanie se încadrează în clasa a II-a de emisii de CO2, conform legislației germane.

*Reviziile se pot efectua exclusiv în rețeaua de parteneri autorizați din România.
**Pachetul nu acoperă anvelopele.

Oferta de finanțare din cadrul campaniei „Actros All Inclusive” este asigurată exclusiv de Daimler Truck Financial Services powerd by Raiffeisen Leasing IFN și se supune termenelor și condițiilor acestora.

Rata lunară este calculată pentru finanțare în sistem credit, pentru o perioadă de 36 de luni, cu avans minim de 10%. Asigurarea CASCO este inclusă în rata lunară.

 

Campania „Actros All Inclusive” se desfășoară în perioada 27.05.2024- 30.06.2024, în limita stocului disponibil.

 

Daimler Truck & Bus România își rezervă dreptul de a nu răspunde pentru eventualele erori de publicare sau disponibilitate a produselor. Prezenta ofertă este valabilă în în perioada 27.05.2024-30.06.2024, în limita stocului disponibil și se supune termenelor și condițiilor de vânzare ale Daimler Truck & Bus România. Pentru informații complete și actualizate legate de disponibilitatea campaniei, precum și oferta specială de finanțare a Daimler Truck Financial Services powered by Raiffeisen Leasing IFN, vă rugăm să contactați reprezentanții de vânzări camioane ai Daimler Truck & Bus România.

În sus