Mercedes-Benz Trucks & Buses România garantează confidențialitatea și prelucrarea datelor dumneavaostră personale culese în timpul vizitării de către dvs. a paginilor de internet ale mărcii Mercedes-Benz, în conformitate cu legislaţia aplicabilă în vigoare.

Mercedes-Benz Trucks & Buses România SRL este operator de date cu caracter personal.

Paginile de internet Mercedes-Benz pot include, însă, legături şi către alte pagini de internet pentru care nu ne asumăm nici un fel de răspundere legală privind confidenţialitatea acestor date personale. Firma noastră raspectă dreptul dumneavoastră la intimitate şi vă garantăm protejarea datelor dumneavoastră, asigurandu-vă că aceste date nu vor fi difuzate către terţi decat cu acordul dumneavoastră.

Textul, imaginile, graficele, fişierele audio, fişierele animate, cele video şi aranjarea lor pe site-urile Internet Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania SRL / Daimler Truck AG sunt în totalitate subiectul protejării Copyright şi altor forme de protejare a proprietăţii intelectuale. Acestea nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, aşa cum nu pot nici să fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri. Unele site-uri Internet ale Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania SRL / Daimler Truck AG conţin şi materiale care sunt subiectul protejării prin copyright deţinute de furnizorii acestora.

Anumite informaţii despre produse, ilustraţii şi imagini conţinute în acestă pagină de internet au fost pregatite pentru o folosinţă generala pentru paginile de internet ale concernului Daimler Truck AG din diferite ţări, situaţie în care aceste date ce nu sunt disponibile în toate ţările sau care, pentru a satisface cerinţele pieţii locale sau reglementările din acele ţări, pot fi disponibile doar cu specificaţii sau configuraţii diferite.

Acest website este pus la dispoziţia Dumneavoastră pentru a vă oferi indicaţii despre specificaţiile şi preţurile produselor noastre Mercedes-Benz. Depunem toate eforturile pentru a asigura acurateţea datelor. Totuşi, vă rugăm să aveţi în vedere că produsele, preţurile şi specificaţiile pot fi modificate fără o notificare prealabilă ca urmare a unor erori sau modificări de preţ apărute în urma unor înştiinţări din partea concernului Daimler Truck AG. Nu putem oferi nicio garanţie în ceea ce priveşte corectitudinea şi disponibilitatea produselor, corectitudinea preţurilor sau a specificaţiilor produselor prezentate în acest website.
Pentru a fi siguri că preţurile şi specificaţiile produselor sunt valabile şi corecte, vă rugăm să vă adresaţi unui Centru Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz. Toate comenzile de produse se supun termenelor si condiţiilor de vânzare ale Centrului Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz.

Dacă sunteţi interesat de un anumit produs aflat pe pagina noastră de internet vă rugăm să contactaţi cel mai apropiat Centru Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz (pe care îl puteţi găsi în pagina noastră "Centre Mercedes-Benz").
Societatea noastră îşi rezervă dreptul de a modifica produsele, preţurile şi specificaţiile fără o notificare prealabilă.

Cu excepţia altor precizări, toate mărcile comerciale afişate pe site-urile Internet ale Daimler Truck AG sunt subiectul drepturilor asupra mărcilor înregistrate Daimler Truck AG, ale logo-urilor şi emblemelor companiei.

Difuzarea informaţiilor prezentate în acestă pagină este în conformitate cu legislaţia în vigoare. Acestă pagină de internet conţine legături (link-uri) şi către site-uri externe, ce nu se află sub controlul Daimler Truck AG. De aceea nu suntem responsabili sub nici o formă pentru conţinutul niciuneia dintre aceste pagini.


Rechtliche Hinweise  și Mercedes-Benz sunt mărci înregistrate ale Mercedes-Benz Group AG.
Rechtliche Hinweise  și Mercedes-Benz sunt supuse protecției dreptului de proprietate intelectuală al Mercedes-Benz Group AG. Acestea sunt utilizate de către Daimler Truck AG sub licență.