Service Mercedes-Benz
Servicii de atelier profesionale

Service Mercedes-Benz

Service de top întotdeauna în apropierea dvs. – competent, entuziast și adesea chiar deschis la orice oră.

Rentabilitatea camionului dvs. este determinată, nu în ultimul rând, de service și revizie. Cu procese eficiente, angajați calificați și piese de origine la nivel standard, Mercedes-Benz depune toate eforturile pentru a vă asigura prezența camionului dvs. pe o perioadă cât mai lungă, acolo unde câștigă bani: pe șosea.

Content mb garage 02

Service-ul Mercedes-Benz are rolul de a vă sprijini în menținerea camionului dvs. în cea mai bună stare posibilă și în permanență în stare de funcționare. Totul începe cu o gestionare competentă a întreținerii – elementul de bază pentru menținerea durabilă a valorii și intervale scurte de staționare.

Prin soluții eficiente, precum contracte de service Mercedes-Benz sau Mercedes-Benz Uptime, numeroase probleme sunt preluate și rezolvate în mod profesional pentru dvs. Astfel, vă puteți concentra pe deplin asupra afacerii dumneavoastră.

Content mb garage 03

Fiecare lucrare de întreținere se efectuează în conformitate cu specificațiile producătorului, cu piese de origine din gama de produse Mercedes-Benz. Ca să rămână mereu un Mercedes-Benz camionul dvs. Mercedes-Benz, să fie întotdeauna complet operațional și să-și mențină valoarea.

Content mb garage 07

În jur de 2.500 de ateliere service cu peste 20.000 de angajați ai structurii de service Mercedes-Benz formează o rețea extinsă în întreaga lume, care gestionează mai mult de 8.000 de procese de atelier în fiecare zi.

Angajați cu înaltă calificare se ocupă de camionul dvs. într-un atelier service modern, echipat cu scule speciale. Deseori chiar până la ora 22 sau 24, respectiv non-stop. Controlat prin sisteme IT și procese eficiente, camionul dvs. este readus rapid pe șosea.

Content mb garage 01

Preluarea și rezolvarea profesională a problemelor – fiecare angajat al service-urilor Mercedes-Benz primește cea mai bună pregătire profesională posibilă și este permanent instruit. Puteți avea încredere în ajutorul lor competent, chiar și în situații dificile. Pentru că nimeni nu cunoaște mai bine camionul dvs., decât angajații Mercedes-Benz. În fine, camionul a fost dezvoltat și testat de Mercedes-Benz!

Content mb garage 05

Fie că este vorba de revizie periodică, evitarea staționării neplanificate în atelier sau asistență profesională în caz de pană neașteptată – la atelierul de service Mercedes-Benz, camionul dvs. se află întotdeauna în cele mai bune mâini. Reparațiile sunt efectuate de personal calificat, autovehiculul dvs. este readus rapid pe șosea, iar serviciile de garanție se mențin.

Content mb garage 07

Toate datele la îndemână – datele sunt în siguranță, datorită stocării acestora în caietul de revizie digital. Iar cu ajutorul Mercedes ServiceCard, facturarea poate fi simplificată considerabil în Europa întreagă.

În sus