Modelul Arocs de până la 250 tone.
Autocamioanele noastre

Modelul Arocs de până la 250 tone.

Arocs de până la 250 de tone stabilește noi standarde în materie de confort, performanțe și flexibilitate în transportul încărcăturilor grele.

Arocs de până la 250 de tone stabilește noi standarde în materie de confort, performanțe și flexibilitate în transportul încărcăturilor grele. La prima vedere, la fiecare călătorie și în pauze.

Cu modelul Actros de până la 250 t veți beneficia de un autovehicul proiectat pentru transportul încărcăturilor grele și voluminoase. În plus: Datorită cabinelor sale, acesta vă oferă confortul de lucru și odihnă atât de necesar în domeniul transportului încărcăturilor grele.

Prezentare generală a avantajelor.

  • Motoare în linie cu 6 cilindri cu moment de torsiune ridicat, care îndeplinesc toate cerințele în transportul de mărfuri de mare tonaj
  • Sistem de răcire montat în partea din spate1 pentru perioade de utilizare intensă a motorului și retarderului
  • Ambreiaj hidrodinamic1 fără uzură pentru solicitări extreme la plecarea de pe loc și în timpul efectuării manevrelor
  • PowerShift Advanced (la alegere cu 12 sau 16 trepte)
  • Programe de rulare orientate către aplicații și moduri de conducere ce pot fi comutate atunci când este necesar, precum și funcții suplimentare
  • Nivel ridicat de orientare către aplicații datorită diferitelor cuplaje semiremorcă și plăci de montare, ca și cuplaje pentru încărcături grele1 pentru partea din față și partea din spate pentru operațiunile de tractare și împingere
  • Punți spate robuste, cu suspensie pneumatică și o sarcină portantă de până la 13,4 t. Sarcină portantă pe punțile spate cu suspensie cu arcuri din oțel de până la 16 t

Pentru flexibilitate maximă și orientare optimă către aplicații, vă stau la dispoziții numeroase oferte de dotări și de modele, garantându-vă astfel că veți avea un autovehicul configurat perfect pentru orice aplicație.

Hotspot module

Rezervor de aer comprimat1

Capacitate foarte mare de aer pentru o utilizare frecventă în timpul frânării camionului de mare tonaj

Instalație de răcire hayon1

Instalație de răcire integrată pentru răcire optimă în condiții normale de operare și în regim retarder

Treaptă de acces și platformă1

Pentru accesarea confortabilă și sigură a șasiului autovehiculului

Rezervor de combustibil1

Rezervor din aluminiu de 900 l pentru autonomie maximă

Sistem de evacuare Euro VI

Sistem de evacuare Euro VI

Punte liftantă anterioară1

8 t suspensie pneumatică, articulații hidraulice

Cuplaj semiremorcă 88,9 mm (3,5 inch) și dispozitiv de culisare1

Pentru o lungime reglabilă individual a ansamblului și distribuție optimă a sarcinii pe punți

Placă de sprijin pentru semiremorcă1

Împiedică deteriorările șasiului și ale traversei spate

Dispozitiv de cuplare pentru sarcini grele spate1

Montat pe cârligul de tractare pentru sarcini grele, cuple pentru remorcă montate lateral

Capitonaj lateral cu guri de admisie pentru aer de răcire1

Pentru circulația optimă a aerului de răcire

Dispozitiv de cuplare pentru sarcini grele față1

Cârligul de tractare ranforsat din față este echipat cu o cuplă de forță. În plus, se poate integra și un dispozitiv de cuplare ROCKINGER1

Faruri cu LED1/ faruri halogen cu amprentă luminoasă

Faruri cu LED1 pentru o rază de acțiune deosebit de mare și o durată de viață ridicată sau faruri halogen cu o amprentă luminoasă impresionantă.

Punți spate robuste

Cu suspensie cu arcuri metalice pentru sarcini ridicate sau suspensie pneumatică cu patru burdufuri pentru o poziție pe șosea îmbunătățită și confort sporit la rulare.

Datorită motoarelor Euro VI puternice și fiabile, transmisiei automate PowerShift Advanced și, de exemplu, ambreiajului hidrodinamic1, camionul dispune de un sistem de propulsie puternic, deosebit de rezistent, care furnizează mereu puterea necesară pentru transportul încărcăturilor grele. Pentru ca dumneavoastră să puteți folosi cu încredere puterea uriașă, am echipat modelul Arocs de până la 250 t cu o construcție deosebit de robustă a trenului de rulare, a suspensiei și a șasiului, care poate transfera puterea disponibilă cu precizie pe șosea, chiar și la solicitări maxime.

Imaginile prezentate au caracter exemplificativ și nu redau starea efectivă și actuală a autovehiculelor originale. Pentru informații suplimentare, adresați-vă dealerului Mercedes‑Benz Trucks local.

În sus